Vytlačiť
1. Systémy bezpečnosti potravín
Názov | Systémy bezpečnosti potravín | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Food safety systems | ||||||||
Autorské údaje | Alica Lacková | ||||||||
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 : [zborník]. S. [1-9]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3326-3 | ||||||||
Výstup z projektu | KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách | ||||||||
Poznámky | KEGA 006EU-4/2011 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo | ||||||||
Heslá | potraviny * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * výrobky * kvalita * certifikácia * normy ISO * legislatíva | ||||||||
Anotácia | Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti. Niektoré normy používané na certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti v potravinárskom reťazci. Systém HACCP ((Hazard analysis and critical control points). Medzinárodné sektorové normy pre bezpečnosť potravín – BRC, IFS. Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E11 01865-042, originál dokumentu | ||||||||
|