Vytlačiť
1. Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych podnikov a možnosti ich uplatnenia na zahraničných trhoch
Názov | Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych podnikov a možnosti ich uplatnenia na zahraničných trhoch : bakalárska práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Marta Nemcová, školiteľ: Gabriela Džuganová | ||||||||||||
Autor | Nemcová Marta | ||||||||||||
Ďalší autori | Džuganová Gabriela (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2012. - 57 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 867502 | ||||||||||||
|