Vytlačiť
1. Consumption of beef in the Czech Republic
Názov | Consumption of beef in the Czech Republic | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Milan Palát, Šárka Dvořáková, Nadežda Kupková | ||||||||
Autor | Palát Milan | ||||||||
Spoluautori | Dvořáková Šárka | ||||||||
Kupková Nadežda | |||||||||
Zdrojový dokument | Agricultural economics. Vol. 58, no. 7 (2012), pp. 308-314. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2012. ISSN 0139-570X | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Systematika | 330.567 - Použitie národného dôchodku. Spotreba | ||||||||
Heslá | mäso * spotreba * spotreba potravín * ceny * Česko | ||||||||
Anotácia | Článok je zacielený na požiadavky na hovädzie mäso a jeho spotrebu v Českej republike. Výsledky štatistickej analýzy. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2012: 7-12 | ||||||||
|