Vytlačiť
1. Využitie inovácií v reštaurácii Barrique Restaurant & Wine Bar
Názov | Využitie inovácií v reštaurácii Barrique Restaurant & Wine Bar : diplomová práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Michaela Liďáková, školiteľ: Ľubica Knošková | ||||||||||||
Autor | Liďáková Michaela | ||||||||||||
Ďalší autori | Knošková Ľubica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2013. - 89 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 871231 | ||||||||||||
|