Vytlačiť
1. Food safety management system according to ISO 22000 in the selected poultry plant
SYS | 0174570 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502072957.4 | |
100 | $a 20130813d2010łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a eng $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Food safety management system according to ISO 22000 in the selected poultry plant $f Małgorzata Kosiorowska, Tomasz Lesiów |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0120096 $1 010 $a 978-80-225-3085-9 $1 200 1 $a Produktová politika a jej sociálno-ekonomické aspekty $e zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave $f zborník zostavila Paulína Krnáčová $v S. 89-97 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2010 $1 215 $a 213 s. |
675 | $v 1. stred. $z slo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0050082 $a Kosiorowska $b Małgorzata $f 1978- $p EUBOBFKTK $9 50 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0052243 $a Lesiów $b Tomasz $4 070 $9 50 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20130813 $g AACR2 |