Vytlačiť
1. Traditional and regional food from a consumer perspective
Názov | Traditional and regional food from a consumer perspective | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Małgorzata Kosiorowska | ||||||||
Autor | Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 : [zborník]. S. 281-294, CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3662-2 | ||||||||
Výstup z projektu | KEGA 017EU-4/2013 Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí | ||||||||
Poznámky | KEGA 017EU-4/2013 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 347.7 - Obchodné právo | ||||||||
Heslá | výrobky poľnohospodárske * potraviny * registrácia * pôvod tovaru * Európska únia * spotrebitelia * rozhodovanie nákupné * Poľsko | ||||||||
Anotácia | Príspevok analyzuje a porovnáva informácie o vedomostiach a správaní sa poľského spotrebiteľa k tradičným a regionálnym potravinám. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E13 00803-040, originál dokumentu | ||||||||
|