Vytlačiť
1. Označovanie potravinárskych obalov
Názov | Označovanie potravinárskych obalov |
---|---|
Autorské údaje | Marta Karkalíková |
Autor | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Bez obalu niet obchodu : zborník vedeckých statí. S. 15-21. - Košice : Euroedu, 2013. ISBN 978-80-971047-2-6 |
Výstup z projektu | KEGA 017EU-4/2013 Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí |
Poznámky | KEGA 017EU-4/2013 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 621.798 - Balenie a obalová technika |
Heslá | obaly * technika obalová * etikety * balenie * hospodárstvo obalové |
Anotácia | Významná úloha potravinárskeho priemyslu - dodržiavanie požiadaviek EÚ na kvalitu a bezpečnosť potravín. Balenie potravinárskych výrobkov - obalová technika, obalové materiály, pomocné obalové prostriedky. Komunikačná funkcia obalu. Označovanie potravín. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E13 01214-003, originál dokumentu |