Vytlačiť
1. From Slow Food to Slow Travel
Názov | From Slow Food to Slow Travel . 4.8 |
---|---|
Súbežný názov | Od żywności bez pośpiechu do podróży bez pośpiechu |
Preklad názvu | Od pomalého stravovania k pomalému cestovaniu |
Autorské údaje | Alica Lacková, Vanda Rogovská |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Promotion of healthy lifestyle in European countries. S. 584-599. - Lublin : Katedra Turystyki i Rekreacji Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 2015 / Jarosz Mirosław. ISBN 978-83-942111-1-0 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | angličtina, poľština |
Krajina vydania | Poľsko |
Systematika | 339.1 - Obchod - všeobecné otázky. Trh |
Heslá | poľnohospodárstvo * trh domáci * potraviny |
Anotácia | Hnutie Slow Food - definícia, iniciatívy a projekty. Ochrana biodiverzity jedla, vzdelávanie a tréning v kultúre stravovania. Kultúra "Slow Planet" a s ňou spojené aktivity. Slow Tourism/Slow Travel a jeho aspekty: CittaSlow mestá, napr. v Taliansku, rozličný vývoj v rôznych krajinách, postupnosť vývoja. Rozdiel Slow Tourism a Slow Travel. |
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E15 00562-001, kópia plného textu |