Vytlačiť
1. Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti mliečnych produktov podniku
Názov | Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti mliečnych produktov podniku |
---|---|
Autorské údaje | Michal Pružinský, Bohuslava Mihalčová |
Autor | Pružinský Michal EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF |
Spoluautori | Mihalčová Bohuslava EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF |
Zdrojový dokument | Quality and leading innovation : proceedings : international scientific [and virtual] conference : October 5 - 7, 2015, Košice (SK), Uzhgorod (UA). P. 42-43 CD-ROM. - Košice Uzgorod : Faculty of Business Economics with seat in Košice : Uzgorod National University, 2015 / Hudák Matej ; Tkáč Michal ; Quality and leading innovation International scientific [and virtual] conference. ISBN 978-617-589-103-2 |
Poznámky | Abstrakt |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina, angličtina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E15 01020-001, kópia plného textu |