Vytlačiť
1. Franchising ako koncepcia podnikania v 21. storočí
Názov | Franchising ako koncepcia podnikania v 21. storočí |
---|---|
Preklad názvu | Franchising as business concept in the 21st century |
Autorské údaje | Eva Bojková |
Autor | Bojková Eva |
Zdrojový dokument | ČasOpis : študentský odborný časopis. Roč. 10, č. 22 (2015), s. 5-17. - Bratislava : Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave, 2015. ISSN 1337-9593 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 339.18 - Obchodná technika |
Heslá | franchising * podnikanie * služby * výživa * Noturhouse |
Anotácia | Franchising sa v súčasnosti najviac rozvíja v oblasti služieb, zdravej výživy a fitnes. Jednou zo spoločností, ktorá ponúka svoj obchodný koncept na báze franchisingovej spolupráce je spoločnosť Naturhouse, ktorá sa špecializuje na poradenstvo a odbornú starostlivosť v oblasti zdravého stravovania. Prezentácia spoločnosti Naturhouse, popis kritérií získania franchísy a postup zakladania vlastného franchisingového podniku pod touto značkou. Ťažkosti, ktoré súvisia s chodom konkrétneho franchisingového podniku Naturhouse. Identifikácia nedostatkov, ktoré sa vyskytujú nielen v celom systéme, ale aj v rámci podniku. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2015: 22-23 |