Vytlačiť
1. Návrh riešení pre minimalizáciu plytvania potravinami
Názov | Návrh riešení pre minimalizáciu plytvania potravinami | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Proposal of solutions to minimize food waste | ||||||||
Autorské údaje | Ingrid Potisková | ||||||||
Autor | Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. S. 86-91 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Dudeková Alena ; Hlavatý Ivan ; Knošková Ľubica ; Leščáková Martina. ISBN 978-80-225-4224-1 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0635/14 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami | ||||||||
Heslá | potraviny * spotreba potravín * produkcia * odpad * hospodárenie s výrobkami * hospodárenie so surovinami * hospodárenie s materiálom | ||||||||
Anotácia | Európsky parlament vyzval na uskutočnenie okamžitých kolektívnych opatrení zameraných na zníženie potravinového odpadu o polovicu do roku 2025. Hľadanie spôsobov ako zastaviť trend plytvania s potravinami. Zníženie množstva potravinového odpadu v programe orgánov EÚ. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E15 01720-015, originál dokumentu | ||||||||
|