Vytlačiť
1. Systém HACCP v praxi
Názov | Systém HACCP v praxi |
---|---|
Súbežný názov | HACCP system in practice |
Autorské údaje | Jozef Gajdoš |
Autor | Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF |
Zdrojový dokument | Marketing a obchod v teórii a praxi : elektronický zborník abstraktov z vedeckého workshopu v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2015 : [9. - 15. 11. 2015, Košice, Slovensko]. S. 14 CD-ROM. - Košice : Katedra obchodného podnikania PHF EU, 2015 / Gajdoš Jozef ; Ručinský Rastislav ; Marketing a obchod v teórii a praxi Vedecký workshop v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2015. ISBN 978-80-225-4186-2 |
Poznámky | Abstrakt |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | priemysel potravinársky * potravinárstvo * dozor potravinový * spotreba potravín * hygiena výživy * potraviny * zdravie * výživa |
Kategória EPC | Abstrakty príspevkov z domácich konferencií |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E15 01103-021, originál dokumentu |