Vytlačiť
1. Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie
Názov | Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie : diplomová práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Michaela Sečenová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||||||
Autor | Sečenová Michaela | ||||||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2016. - 73 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 891842 | ||||||||||||
|