Vytlačiť
1. Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study
Názov | Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study |
---|---|
Preklad názvu | Vedomosti slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách – predbežná štúdia |
Autorské údaje | Malgorzata A. Jarossová |
Autor | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Towaroznawcze Problemy Jakości. No. 2 (2016), pp. 11-18. - Radom : University of Technology and Humanities in Radom. ISSN 1733-747X |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Poľsko |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potraviny * zdravie * spotrebitelia * spotreba potravín * Slovensko * prieskum |
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 00278-001, kópia plného textu |