Vytlačiť
1. Typické slovenské jedlá spojené s tradíciami vo vybraných regiónoch na Slovensku
Názov | Typické slovenské jedlá spojené s tradíciami vo vybraných regiónoch na Slovensku : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Lucia Maruniaková, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||
Autor | Maruniaková Lucia | ||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2016. - 61 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 891804 | ||||||||
|