Vytlačiť
1. Leadership and management in the hospitality industry
Názov | Leadership and management in the hospitality industry |
---|---|
Autorské údaje | Robert H. Woods, Judy Z. King |
Autor | Woods Robert H. |
Spoluautori | King Judy Z. |
Vydavateľské údaje | Lansing : American Hotel & Lodging Educational Institute , 2010. - xii, 374 s. |
Vydanie | 3rd ed. |
ISBN | 978-0-86612-347-1 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | pohostinstvo * stravovanie spoločné * ubytovanie * reštaurácie * hotely * vedenie * riadenie * manažment * kvalita * služby * komunikácia * zručnosti * zamestnanci * koučovanie * tímy pracovné * kariéra * etika * etika manažérska |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 |
Signatúra | 890768 |