Vytlačiť
1. Označovanie regionálnych produktov
Názov | Označovanie regionálnych produktov |
---|---|
Súbežný názov | Labelling of regional products |
Autorské údaje | Marta Karkalíková |
Autor | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 102-108 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo |
Heslá | tovaroznalectvo * označovanie tovarov * produkty environmentálne * kvalita výrobkov * regióny * produkty * potraviny * značky výrobkov |
Anotácia | Regionálne značky a podpora tradičných miestnych produktov, ktoré sú charakteristické a špecifické pre daný región. Pôvod a kvalita označeného produktu v regióne. Produkty označené regionálnou značkou a rozvoj udržateľného cestovného ruchu. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 01135-006, originál dokumentu |