Vytlačiť
1. Porovnanie nutričnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami
Názov | Porovnanie nutričnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami |
---|---|
Súbežný názov | Comparison of the nutritional value of organic food with conventional food |
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 155-161 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami |
Heslá | potraviny * biopotraviny * kvalita potravín * poľnohospodárstvo ekologické * požiadavky na výrobky * kvalita výrobkov * hodnota |
Anotácia | Porovnanie nutričnej hodnoty a rozdiely medzi vybranými druhmi konvenčných potravín a biopotravín. Ciele ekologického poľnohospodárstva a tvorba trvalo udržateľného systému manažmentu poľnohospodárstva. Rešpektovanie prírodných systémov a cyklov, udržiavanie a zvyšovanie zdravia pôdy, vody, rastlín, zvierat a rovnováhy medzi nimi. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 01135-011, originál dokumentu |