Vytlačiť
1. The Specificity of knowledge management in the food industry in Poland
Názov | The Specificity of knowledge management in the food industry in Poland | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Specifičnost znalostního managementu v polském potravinářském průmyslu | ||||||||
Preklad názvu | Špecifickosť znalostného manažmentu v poľskom potravinárskom priemysle | ||||||||
Autorské údaje | Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija | ||||||||
Autor | Firlej Krzysztof | ||||||||
Spoluautori | Żmija Dariusz | ||||||||
Zdrojový dokument | E+M. Ekonomie a management : vědecký ekonomický časopis. Roč. 20, č. 1 (2017), pp. 83-97. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2017. ISSN 1212-3609 | ||||||||
Poznámky | National Centre for Science in Poland 2011/01/B/HS4/06302 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | priemysel potravinársky * potravinárstvo * manažment znalostný * kapitál intelektuálny * vedomosti * Poľsko * prieskum | ||||||||
Anotácia | Analýza (implementácie) znalostného manažmentu v poľskom potravinárskom sektore v období 2007-2013. Zdroje získavania znalostí. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Zväzky | 2017: 1-4 | ||||||||
|