Vytlačiť
1. A restaurant quality model based on marketing factors
Názov | A restaurant quality model based on marketing factors | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Model kvality restaurací založený na marketingových faktorech | ||||||||
Preklad názvu | Model kvality reštaurácií založený na marketingových faktoroch | ||||||||
Autorské údaje | Marko Kukanja, Doris Gomezelj Omerzel, Boris Bukovec | ||||||||
Autor | Kukanja Marko | ||||||||
Spoluautori | Gomezelj Omerzel Doris | ||||||||
Bukovec Boris | |||||||||
Zdrojový dokument | E+M. Ekonomie a management : vědecký ekonomický časopis. Roč. 20, č. 1 (2017), pp. 157-171. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2017. ISSN 1212-3609 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | gastronómia * služby * reštaurácie * kvalita * kvalita služieb * systémy kvality * marketing mix * marketing * marketing služieb * prieskum * zákazníci * modely * Slovinsko | ||||||||
Anotácia | Opis a testovanie vývoja marketingovo orientovaného modelu kvality reštaurácie (RQM 7P) v Slovinsku na základe dotazníkového prieskumu z obdobia 01-06/2014. Vplyv rôznych marketingových faktorov na vnímanie celkovej kvality reštaurácie hosťami. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Zväzky | 2017: 1-4 | ||||||||
|