Vytlačiť
1. Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle
Názov | Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Zuzana Kolejáková, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||
Autor | Kolejáková Zuzana | ||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2017. - 68 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 896933 | ||||||||
|