Vytlačiť
1. Využívanie inovatívnych technológií v potravinárskom priemysle
SYS | 0245071 | |
---|---|---|
LBL | 00000nbm--22^^^^^---450- | |
005 | 20180911145329.7 | |
035 | $a d1a9ca8e-8c23-473c-ac49-bcbb691d24f6 | |
100 | $a 20180610d2018łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Využívanie inovatívnych technológií v potravinárskom priemysle $e bakalárska práca $f Timea Kubaská $g školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová |
210 | $a Bratislava $d 2018 | |
215 | $a 63 s. | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0071301 $a Kubaská $b Timea $4 070 |
702 | -1 | $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $f 1978- $p EUBOBFKTK $4 727 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
712 | 02 | $3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20180610 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |