Vytlačiť
1. Ocena i propozycje doskonalenia działań w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy w wybranym przedsiębiorstwie spożywczym
Názov | Ocena i propozycje doskonalenia działań w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy w wybranym przedsiębiorstwie spożywczym |
---|---|
Súbežný názov | Evaluation and Proposals for Improvement of Activities in the Field of Occupational Health and Safety in a Selected Food Enterprise |
Preklad názvu | Hodnotenie a návrhy na zlepšenie v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci vo vybranej potravinárskej spoločnosti |
Autorské údaje | Malgorzata A. Jarossová |
Autor | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Warunki środowiska pracy a zdrowie pracowników. T. 4, s. 237-256 [1,22 AH]. - Wałbrzych : Wydawnictwo Uczelniane Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu, 2018 / Cież Józef ; Pawlak Halina. ISBN 978-83-63839-59-8 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | poľština |
Krajina vydania | Poľsko |
Heslá | bezpečnosť potravinová * bezpečnosť práce * ochrana zdravia * potravinárstvo * podnik * Poľsko * systémy riadenia * normy * normy ISO |
Anotácia | Hodnotenie súčasných aktivít v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci v potravinárskom podniku v provincii Wielkopolska. Povinnosti zamestnávateľa a zamestnancov, usmernenia na zlepšovanie v súvislosti s implementáciou systému riadenia podľa normy PN-N-18001 a integráciou s normou ISO 22000. |
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E18 00281-001, kópia plného textu |