Vytlačiť
1. Štruktúra zamestnancov v odvetví agropotravinárstva
Názov | Štruktúra zamestnancov v odvetví agropotravinárstva | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | The Structure of Employees in Agri-Food Sector | ||||||||
Autorské údaje | Miroslav Tóth | ||||||||
Autor | Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM | ||||||||
Zdrojový dokument | Aktuálne problémy podnikovej sféry 2018 : zborník vedeckých prác. S. 1049-1058 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Uhliar Miroslav ; Kintler Jakub ; Fetisovová Elena ; Tršťanská Alena. ISBN 978-80-225-4536-5 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | poľnohospodárstvo * potravinárstvo * zamestnanci * zdroje ľudské * vzdelanie * vek * mzdy | ||||||||
Anotácia | Skúmanie vývoja priemerného evidenčného počtu zamestnancov v odvetví poľnohospodárstva a výroby potravín a nápojov, vo vzťahu k podielu na počte zamestnancov za národné hospodárstvo Slovenskej republiky, priemerné mesačné mzdy a mzdovú paritu, štruktúru zamestnancov, podiel podľa dosiahnutého vzdelania a produktivita na zamestnanca podľa výnosov odvetia. | ||||||||
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E18 00805-049, kópia plného textu | ||||||||
|