Vytlačiť
1. Využívanie eventov pri zvyšovaní konkurencieschopnosti firmy
Názov | Využívanie eventov pri zvyšovaní konkurencieschopnosti firmy : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Patrik Jankovič, školiteľ: Simona Škorvagová | ||||||||
Autor | Jankovič Patrik | ||||||||
Ďalší autori | Škorvagová Simona (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMO - Katedra medzinárodného obchodu OBF | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra medzinárodného obchodu | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2019. - 47 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 907883 | ||||||||
|