Vytlačiť
1. Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes
Názov | Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Slow food a kulinárske dedičstvo ako európske aktivity na podporu tradičných a regionálnych potravín a jedál | ||||||||
Autorské údaje | Malgorzata A. Jarossová | ||||||||
Autor | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). Pp. 170-178 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Škvarčeková Oľga ; Rehák Róbert ; Krnáčová Paulína ; Benešová Dana ; Daňo Ferdinand ; Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism International Scientific Conference. ISBN 978-80-225-4646-1 | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0543/18 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | dedičstvo kultúrne * jedlá * regióny * spotreba potravín * podpora predaja | ||||||||
Anotácia | Tradičné a regionálne jedná ako súčasť kultúrnej identity krajiny. Charakteristika vybraných európskych aktivít zameraných na propagáciu tradičných a regionálnych potravín a jedál ako slow food a kulinárske dedičstvo. Použitá metóda analýzy a syntézy. | ||||||||
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E19 00587-018, kópia plného textu | ||||||||
|