Vytlačiť
1. Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters
| Názov | Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Preklad názvu | Predikcia pekárenskej kvality pšenice špaldovej založená na reologických a mixolab parametroch | ||||||||
| Autorské údaje | Magdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová | ||||||||
| Autor | Lacko-Bartošová Magdaléna | ||||||||
| Spoluautori | Konvalina Petr | ||||||||
| Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená | |||||||||
| Zdrojový dokument | Acta Alimentaria : An International Journal of Food Science. Roč. 48, č. 2 (2019), s. 213-220 online. - Budapest : Akadémiai Kiadó. ISSN 1588-2535 | ||||||||
| DOI | 10.1556/066.2019.0002 | ||||||||
| Poznámky | ITMS 26220220115 "Podpora inovácie technológií špeciálnych výrobkov a biopotravín pre zdravú výživu ľudí". - Registrovaný: Scopus | ||||||||
| Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
| Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
| Krajina vydania | Maďarsko | ||||||||
| Heslá | pšenica * múka * kvalita * kvalita potravín * pekárenstvo | ||||||||
| Anotácia | Testovanie potenciálu Mixolabu II v predikcii kvality pečenia. Významné pozitívne a negatívne korelácie medzi Farinografom, Mixolabom a priamymi ukazovateľmi kvality pečenia. Silná korelácia medzi Farinographom DS a C2 preukázala vhodnosť Mixolabu II na predpovedanie kvality pekárskeho chleba. | ||||||||
| Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch | ||||||||
| Registrované v | WOS | ||||||||
| Registrované v | SCOPUS | ||||||||
| Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
| Archív EPC | E19 01006-001, online | ||||||||
| |||||||||