Vytlačiť
1. Hotelová etiketa
Názov | Hotelová etiketa |
---|---|
Autorské údaje | Iveta Pupišová |
Autor | Pupišová Iveta |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 14, č. jar (2020), s. 48-50. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | hotelierstvo * hotely * personál * etiketa * zákazníci * spokojnosť zákazníkov |
Anotácia | Hotel je synonymom noblesy a luxusu, preto je potrebné na spoločenskej etikete zapracovať. Je na manažérovi, aby rozpracoval a sledoval dodržiavanie etikety na jednotlivých oddeleniach. Prvým kontaktom s klientom je e-mailová komunikácia. Dôležitá je štylizácia, oslovenie menom a správny pravopis. Neexistuje druhoradý hosť - hosť zo zľavového portálu je tak isto dôležitý, ako plne platiaci. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2020: jar |