Vytlačiť
1. Situácia na trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku
Názov | Situácia na trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : habilitačná prednáška : odbor habilitačného konania: Obchod a marketing |
---|---|
Autorské údaje | Malgorzata A. Jarossová |
Autor | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Korporácia | Ekonomická univerzita v Bratislave . Obchodná fakulta |
Vydavateľské údaje | Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2020. - 131 s. |
Vydanie | 1. vydanie |
Edícia | Habilitačné a inauguračné prednášky |
ISBN | 978-80-225-4703-1 |
Druh dokumentu | prehľady (obzory) |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 641/642 - Potraviny a jedlá |
Heslá | trh potravinový * biopotraviny * regióny * Európska únia * Slovensko |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 2, z toho voľných 0, prezenčne 2 |
Signatúra | 910828, 910829 |