Vytlačiť
1. Logistika čerstvých potravín
Názov | Logistika čerstvých potravín |
---|---|
Súbežný názov | Fresh Food Logistics |
Autorské údaje | Jozef Gajdoš |
Autor | Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF |
Zdrojový dokument | Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko - manažérske aspekty súčasného podnikania : recenzovaný zborník abstraktov z vedeckého workshopu. S. 12. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Kršák Branislav ; Mesároš Peter ; Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko-manažérske aspekty súčasného podnikania vedecký workshop. ISBN 978-80-225-4707-9 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | potraviny * logistika * reťazce logistické * kontrola kvality |
Anotácia | Logistiku potravín pre maloobchodné reťazce obvykle realizujú logistické spoločnosti. V prípade, že sa na potravinársky tovar pozrieme z hľadiska doby trvanlivosti, tak najväčšia pozornosť je venovaná čerstvým potravinám. Prioritným segmentom v logistike potravín je teda tovar s regulovanou teplotou. |
Kategória EPC | Abstrakty príspevkov z domácich konferencií |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E20 00341-006, kópia plného textu |