Vytlačiť
1. The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry
Názov | The Entrepreneurs' and Consumers' Perception of Sustainability in the Slovak Food Industry | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Vnímanie podnikateľov a spotrebiteľov v udržateľnosti v slovenskom potravinárskom priemysle | ||||||||
Autorské údaje | Dana Hrušovská, Mária Demjanovičová, Dominika Tumová, Martin Mičiak | ||||||||
Autor | Hrušovská Dana EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM | ||||||||
Spoluautori | Demjanovičová Mária | ||||||||
Tumová Dominika | |||||||||
Mičiak Martin | |||||||||
Zdrojový dokument | Journal of Eastern Europe Research in Business and Economics. Vol. 2020, no. 17 (2020), pp. 1-12 online. - [Montgomery] : IBIMA Publishing. ISSN 2169-0367 | ||||||||
DOI | 10.5171/2020 | ||||||||
Výstup z projektu | KEGA 002EU-4/2019 Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania | ||||||||
Poznámky | KEGA 002EU-4/2019 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Spojené štáty | ||||||||
Heslá | potraviny * spotrebitelia * zákazníci * zodpovednosť spoločenská * Slovensko | ||||||||
Anotácia | Analýza vnímania udržateľnosti na Slovensku. Situácia v súvislosti s udržateľnosťou a realizácia a plánovanie krokov. Reakcia zákazníkov na prvky trvalej udržateľnosti. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E21 00082-001, online | ||||||||
|