Vytlačiť
1. Racionalizácia gastronomickej prevádzky snack bar
Názov | Racionalizácia gastronomickej prevádzky snack bar : bakalárska práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Nataly Destefanis, školiteľ: Roman Staňo | ||||||||||||
Autor | Destefanis Nataly | ||||||||||||
Ďalší autori | Staňo Roman (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2021. - 45 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 917184 | ||||||||||||
|