Vytlačiť
1. STN EN ISO 22000
Názov | STN EN ISO 22000 : systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2018) |
---|---|
Súbežný názov | Food safety management systems. Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000: 2018) |
Autorské údaje | spracovateľ: Jozef Kerekréty |
Autor | Kerekréty Jozef |
Vydavateľské údaje | Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky , 2019. - 44 s. |
Poznámky | Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22000: 2018, a nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 22000 z mája 2019, ktorá od 1.5.2019 nahradila STN EN ISO 22000 z februára 2006 v celom rozsahu. |
Druh dokumentu | normy |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 006 - Normalizácia. Normy |
Heslá | bezpečnosť potravinová * podnik * potraviny * ochrana zdravia * riadenie kvality * systémy riadenia * Slovensko * Európska únia |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 |
Signatúra | 916136 |