Vytlačiť
1. Základy balenia potravín
Názov | Základy balenia potravín |
---|---|
Autorské údaje | Igor Kačeňák |
Autor | Kačeňák Igor EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Korporácia | Ekonomická univerzita v Bratislave |
Vydavateľské údaje | Bratislava : ARM 333 , 2001. - 198 s. |
ISBN | 80-967945-6-6 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 621.798 - Balenie a obalová technika |
Heslá | balenie * potraviny * technika obalová * obaly * prostredie životné * látky plastické * materiál základný * stroje |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 3, z toho voľných 1, prezenčne 2 |
Odkazy | (1) - KNIHY |
Signatúra | 771940-771942 |