Vytlačiť
1. Poľnohospodárstvo a výživa
Názov | Poľnohospodárstvo a výživa |
---|---|
Autorské údaje | A. Kuhajdová, E. Slivková, Jaroslav Janků |
Autor | Kuhajdová A. |
Spoluautori | Slivková E. |
Janků Jaroslav | |
Zdrojový dokument | Trend. Roč. 5, č. 8 (1995), s. 16A |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | potraviny * kontrola * mäso * HACCP * kvalita výrobkov * inšpekcia štátna * mlieko * spotreba * Slovensko * 1992-1994 * víno * propagácia * výstavy |
Anotácia | Prezentácia systému HACCP (Hazard Analyzes Critical Control Points - Analýza rizík a kritických kontrolných bodov), ktorý predstavila skupina amerických a slovenských expertov financovaná USAID odborníkom mäsopriemyslu. Cieľ systému - spracované suroviny bezpečné pre ľudskú spotrebu a hygienicky nezávadné zariadenia. Princípy kontroly. Ako by mohol tento systém zmeniť terajší komplikovaný inšpekčný systém. - Údaje o množstve, kvalite a realizačných cenách mlieka na Slovensku v r.1992-1994. - Výstava vín na Cypre príspevkom k propagácii východoslovenského regiónu. |
Báza dát | ČLÁNKY |