Vytlačiť
1. Typizácia okresov Slovenskej republiky z hľadiska postavenia a vývoja potravinárskeho priemyslu
Názov | Typizácia okresov Slovenskej republiky z hľadiska postavenia a vývoja potravinárskeho priemyslu |
---|---|
Autorské údaje | Viera Vlčková |
Autor | Vlčková Viera EUBFNHKRE - Katedra regionálnej ekonómie, geografie a ekonomiky životného prostredia - zrušená |
Zdrojový dokument | Ekonomický časopis = Journal of economics. Roč. 43, č. 6 (1995), s. 467-478 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | potravinárstvo * Slovensko * transformácia * 1990-1993 * typizácia * okresy * ukazovatele štatistické * regionalizácia |
Anotácia | Vývoj potravinárskeho priemyslu Slovenska v období transformácie v r. 1990-1993. Metodické aspekty typizácie okresov Slovenska z hľadiska významu potravinárskej výroby (výber vhodných kritérií na typizáciu okresov). Typizácia okresov Slovenska z hľadiska postavenia potravinárskeho priemyslu. |
Báza dát | ČLÁNKY |