Vytlačiť
1. Postavenie malých a stredných podnikov potravinárskej výroby v agrorezorte Slovenskej republiky a možnosti ďalšieho rozvoja
Názov | Postavenie malých a stredných podnikov potravinárskej výroby v agrorezorte Slovenskej republiky a možnosti ďalšieho rozvoja |
---|---|
Autorské údaje | Michal Vicen |
Autor | Vicen Michal |
Zdrojový dokument | Zemědělská ekonomika = Agricultural economics : mezinárodní vědecký časopis. Roč. 42, č. 8 (Srpen 1996), s. 347-353. - Praha : Česká akademie zemědelských věd - Ústav zemědelských a potravinářských informací, 1996. ISSN 0139-570X |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potravinárstvo * potraviny * podnik malý * podnik stredný * Slovensko * podnik súkromný * produktivita práce * manažment |
Anotácia | Malé a stredné súkromné podniky predstavujú významný potenciál výroby poľnohospodárskych produktov na Slovensku. Prosperita týchto podnikov si vyžaduje realizovať komplex manažérskych činností. Metodický prístup k riešeniu danej problematiky. Možnosti rozvoja malých a stredných potravinárskych podnikov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 1996: 7-12 |