Vytlačiť
1. Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania
Názov | Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania |
---|---|
Autorské údaje | Vincent Sniščák |
Autor | Sniščák Vincent EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 42, č. 2 (1997), s. 31-33. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1997 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | výskum * stravovanie spoločné * stravovanie školské * stravovanie zamestnancov * kvalifikácia * pracovníci prevádzkoví * pracovníci riadiaci |
Anotácia | Výskum v oblasti systémov spoločného stravovania. Zameranie výskumu na hodnotenie kvalitatívnej úrovne systémov spoločného stravovania (školský a závodný). Negatívne črty ich terajšieho stavu. Možný prínos zahraničných firiem na jeho zlepšenie. Úroveň spoločného stravovania z aspektu napĺňania výživových potrieb zákazníkov. Hodnotenie kvalifikačnej úrovne pracovníkov. Výsledky výskumu. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 1997: 1-3 |