Vytlačiť
1. Talianske špagety stále špičkové
Názov | Talianske špagety stále špičkové : Vyrovnaný tvar povrch bez trhlín |
---|---|
Autorské údaje | Alica Lacková, Marta Karkalíková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Obchodné listy : mesačník pre úspešný predaj. Roč. 4, č. 5 (Máj 1997), s. 26-27. - Bratislava : PEREXIS, 1997 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | cestoviny * kvalita výrobkov * testy * testovanie výrobkov * tovaroznalectvo * PAGANI * Taliansko |
Anotácia | Testovaním špagiet domácich a zahraničných výrobcov, predávaných bežne v maloobchodnej sieti sa zistilo, že najlepšie senzorické vlastnosti majú talianske špagety PAGANI. Najhoršie v teste obstáli nemecké a české špagety. Testovalo sa osem druhov výrobkov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 1997: 1-12 |