Vytlačiť
1. Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní
Názov | Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní |
---|---|
Autorské údaje | Igor Kajaba, Anna Kamasová |
Autor | Kajaba Igor |
Spoluautori | Kamasová Anna |
Zdrojový dokument | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 43, č. 1 (1998), s. 10-12. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1998 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | stravovanie spoločné * výživa * Slovensko * zdravie * chorobnosť * štúdie * WHO |
Anotácia | Kvantitatívne a kvalitatívne zásahy v spoločnom stravovaní. Základné odporúčania výživových dávok pre obyvateľstvo SR v spoločnom stravovaní. Výživové opatrenia odporúčané Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) pre praktickú činnosť všetkých foriem spoločného stravovania. Podklady na vypracovanie jedálnych lístkov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 1998: 1-4 |