Vytlačiť
1. Nadbytok kapacít znižuje efektívnosť potravinárstva
Názov | Nadbytok kapacít znižuje efektívnosť potravinárstva |
---|---|
Autorské údaje | Jana Janků |
Autor | Janků Jana |
Zdrojový dokument | Trend : týždenník o hospodárstve a podnikaní. Roč. 10, č. 33 (16. augusta 2000), s. 8A. - Bratislava : TREND Holding, 2000. ISSN 1335-0684 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potravinárstvo * efektívnosť ekonomická * Slovensko * strata * rozbory činnosti hospodárskej * podnik poľnohospodársky |
Anotácia | Hospodársky výsledok potravinárskeho priemyslu SR v minulých rokoch. Zisky a straty niektorých podnikov. Tržby za potravinársky tovar pre maloobchod. Mierny nárast majetku a zvýšenie vlastného imania. Zvýšenie záväzkov voči dodávateľom. Najväčší problém potravinárskeho priemyslu - nadbytok výrobných kapacít, čo negatívne ovplyvňuje efektívnosť výroby potravín. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2000: 21-40 |