Vytlačiť
1. Biela kniha o bezpečnosti potravín
Názov | Biela kniha o bezpečnosti potravín |
---|---|
Autorské údaje | Katarína Chudíková |
Autor | Chudíková Katarína |
Zdrojový dokument | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 4 (október - december 2000), s. 87. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | potraviny * ochrana zdravia * kvalita výrobkov * Európska únia * legislatíva * bezpečnosť potravinová |
Anotácia | Pozitíva a negatíva celkovej globalizácie trhu s potravinami súvisiace s kvalitou potravín. Bezpečnosť potravín v Európskej únii. Biela kniha o bezpečnosti potravín. Princípy a štruktúra Bielej knihy. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2000: 1-4 |