Vytlačiť
1. Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle
SYS | r041548 | |
---|---|---|
LBL | ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ | |
005 | 20230602072821.2 | |
100 | $a 20010515a2001 m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle $f Ladislav Staruch, František Strmiska |
330 | $a Za jednu z najstarších konzervačných metód sa považuje fermentácia. História vývinu fermentovaných mäsových výrobkov. Technológia výroby fermentovaných mäsových výrobkov. Štartovacie kultúry a význam ich aplikácie. Tvorba kyseliny mliečnej. Vývoj a stabilita farby, chute a vône. Požiadavky na štartovacie kultúry. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0007433 $1 011 $a 0042-9406 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 46, č. 1 (2001), s. 17-19 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 2001 |
541 | 1- | $a <The> Use of starting cultures in the meat industry |
610 | 1- | $a mäso $9 eu_un_auth*h0003248 |
610 | 1- | $a výrobky poľnohospodárske $9 eu_un_auth*h0007174 |
610 | 1- | $a konzervovanie potravín $9 eu_un_auth*h0002910 |
610 | 1- | $a mäsopriemysel $9 eu_un_auth*h0003249 |
675 | $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo | |
700 | -1 | $a Staruch $b Ladislav $3 eu_un_auth*p0063065 $4 070 |
701 | -1 | $a Strmiska $b František $3 eu_un_auth*p0012179 $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20010515 $g AACR2 |