Vytlačiť
1. Čo súhlasí s EÚ...
Názov | Čo súhlasí s EÚ... : bezpečnostné kritériá tepelne minimálne opracovaných potravín |
---|---|
Autorské údaje | Jozef Dubravický |
Autor | Dubravický Jozef |
Zdrojový dokument | Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 5, č. 10 (2001), s. 36-37. - Bratislava : SON MEDIA, 2001 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | potravinárstvo * konzervovanie potravín * polotovary * potraviny * potraviny mrazené * Európska únia |
Anotácia | Potravinársky priemysel hľadá miernejšie konzervačné techniky. Minimálne opracované potraviny. Odporúčania na harmonizáciu kritérií a pojmov bezpečnosti opracovávania potravín. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2001: 1-12 |