Vytlačiť
1. Čo (ne)možno predávať
Názov | Čo (ne)možno predávať |
---|---|
Zdrojový dokument | Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 6, č. 4 (2002), s. 14-16. - Bratislava : SON MEDIA, 2002. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | potravinárstvo * potraviny * konzervovanie potravín * obaly * ovocie * zelenina |
Anotácia | Požiadavky na výrobu, dovoz, manipuláciu a uvádzanie do obehu termosterilizovaných pokrmov. Rôzne druhy obalov na takto upravené pokrmy. Všeobecné pravidlá na označovanie termosterilizovaných výrobkov. Požiadavky na kvalitu vstupných surovín ( ovocie a zelenina ) sú pre každý druh kozervácie rovnaké. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2002: 1-12 |