Vytlačiť
1. Czech consumer's evaluation of choosen meat products
Názov | Czech consumer's evaluation of choosen meat products |
---|---|
Preklad názvu | Hodnocení vybraných masných výrobků českým spotřebitelem |
Autorské údaje | Marie Pourová, Václav Stehlík |
Autor | Pourová Marie |
Spoluautori | Stehlík Václav |
Zdrojový dokument | Agricultural economics = Zemědělská ekonomika : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. Roč. 48, č. 3 (2002), s. 121-125. - Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002. ISSN 0139-570X |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 330.567 - Použitie národného dôchodku. Spotreba |
Heslá | preferencie spotrebiteľské * správanie spotrebiteľa * mäso * výrobky * Česko |
Anotácia | Výsledky analýzy percepcie vybraných mäsových výrobkov v Českej republike. Definovanie dvoch faktorov, ktoré ovplyvňujú hodnotenie mäsových výrobkov českým spotrebiteľom pri ich nákupe. Vnímanie kvality výrobku a faktora zdravia. Potvrdenie hypotézy vplyvu percepcie spotrebiteľa na vytváranie jeho preferencií. |
URL | http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/59542.pdf |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2002: 1-6 |