Vytlačiť
1. Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle
Názov | Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Eco-Innovation in the Food Industry | ||||||||
Autorské údaje | Alexandra Biela | ||||||||
Autor | Biela Alexandra EUBFPMKML - Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM | ||||||||
Zdrojový dokument | Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 44-52 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0375/20 Nová dimenzia rozvoja manažmentu výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 v podnikoch na Slovensku | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0375/20 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | inovácie environmentálne * priemysel potravinársky * spotreba udržateľná * ochrana prostredia životného * správanie spotrebiteľa * ekológia * rozvoj trvalo udržateľný | ||||||||
Anotácia | Teoretická analýza a zovšeobecnenie poznatkov súvisiacich s ekologickými inováciami v potravinárskom priemysle. Implementácia zelených prvkov do výroby a výrobného procesu podniku. Ekologizácia výroby a riešenie environmentálnych problémov vo výrobných procesoch ako perspektívna oblasť súčasného aj budúceho fungovania podnikov. Tvorba udržateľných princípov s prihliadnutím na ochranu životného prostredia. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E21 00822-039, kópia plného textu | ||||||||
|