Vytlačiť
1. Tourism Focused on Vegans and Vegetarians
Názov | Tourism Focused on Vegans and Vegetarians | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Turizmus zameraný na vegánov a vegetariánov | ||||||||
Autorské údaje | Elena Kašťáková, Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||
Autor | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF | ||||||||
Spoluautori | Kašťáková Elena EUBOBFKMO - Katedra medzinárodného obchodu OBF | ||||||||
Zdrojový dokument | Doskonalenie jakości usług przewodnickich w dobie pandemii. S. 17-32. - Wroclaw : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wroclawiu, 2023 / Meyer Beata. ISBN 978-83-67400-60-2 | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0398/22 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Poľsko | ||||||||
Heslá | kancelárie cestovné * ruch cestovný zážitkový * potraviny * spoločnosti dopravné | ||||||||
Anotácia | Cieľom tejto kapitoly je uviesť čitateľa do problematiky cestovného ruchu zameraného na vegánov a vegetariánov uvedením európskych krajín s najvyšším počtom vegánskych a vegetariánskych reštaurácií, vybraných cestovných kancelárií zameraných na vegánskych a vegetariánskych spotrebiteľov a uvedením príkladov vegánskych /vegetariánske menu ponúkané dopravnými spoločnosťami. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E23 00691-003, kópia plného textu | ||||||||
|