Vytlačiť
1. Leadership and management in the hospitality industry
Názov | Leadership and management in the hospitality industry |
---|---|
Autorské údaje | Robert H. Woods, Judy Z. King |
Autor | Woods Robert H. |
Spoluautori | King Judy Z. |
Vydavateľské údaje | Lansing : Education Institute American Hotel & Lodging Association , 2002. - 429 s. |
Vydanie | 2nd ed. |
Edícia | Educational Institute Books |
ISBN | 0-86612-223-0 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | pohostinstvo * stravovanie spoločné * ubytovanie * reštaurácie * hotely * vedenie * riadenie * manažment * kvalita * výkony podnikové * oceňovanie * služby * ohodnocovanie podniku * centralizácia * decentralizácia * komunikácia * zručnosti * zamestnanci * koučovanie * tímy pracovné * diverzifikácia * zmeny organizačné * kariéra * plánovanie |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 2, z toho voľných 1, prezenčne 1 |
Signatúra | 821260, 821261 |