Vytlačiť
1. Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności
Názov | Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności |
---|---|
Autorské údaje | redakcja naukowa Urszula Samotyja, Maria Malecka |
Ďalší autori | Samotyja Urszula (Vedecký redaktor) |
Malecka Maria (Vedecký redaktor) | |
Vydavateľské údaje | Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu , 2011. - 263 s. |
Edícia | Zeszyty naukowe , 205 |
ISBN | 978-83-7417-643-9 |
ISSN | 1689-7374 |
Druh dokumentu | zborníky |
Jazyk dokumentu | poľština, angličtina |
Krajina vydania | Poľsko |
Systematika | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami |
Heslá | kvalita výrobkov * bezpečnosť výrobkov * oceňovanie * Poľsko |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 |
Signatúra | 857753 |